Rödgrönt övertag i opinionen

De Rödgröna ökar sitt övertag i opinionen och har nu ett övertag på nästan nio procent gentemot Allianspartierna. Trenden är tydlig, den Rödgröna politiken har fått starkt fäste hos medborgarna och det märks också i opinionen när fokus ligger på vilken färdriktning Sverige ska ha den kommande mandatperioden. Till allas glädje backar dessutom Sverigedemokraterna och ligger nu på 3,2 procent och därmed utanför Riksdagen.

Opinionsmätningarna har handlat väldigt mycket om person och mindre om politik. Sverige behöver en ny politik och det är där fokus ska ligga. Fokus ska ligga på vilket parti som är bäst på att leda Sverige in i framtiden.

Vi Socialdemokrater går till val på en vässad politik för fler jobb och nya möjligheter och mot de växande klyftorna. Det har väljarna förstått och de RödGrönas övertag i opinionen känns trygg och övertygande. Sverige ska vara möjligheternas land där var och en, avsett bakgrund, få möjlighet att växa och ta sin del av ansvaret. Fler jobb är den absolut viktigaste frågan för Sverige. Jobben är avgörande för människors möjlighet att styra över sina egna liv och för Sveriges ekonomi, tillväxt och utveckling.

Comments
2 Responses to “Rödgrönt övertag i opinionen”
  1. Erik Westling skriver:

    Har röstat (S)edan 60-talet (dock inte på Palme). Vill gärna rösta på ”de röda”. Gör det INTE om MP är med. Vill att SD inte kommer in och att KD åker ut. Hur ska man då rösta om inte på M, Fp eller C.

    • Katarina Nyberg Finn skriver:

      Fortsätt att rösta på S. En stabil rödgrön majoritet kommer att förhindra att SD får en vågmästarroll

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 316 andra följare

%d bloggers like this: